Tarieven & betaling

Tarieven & betaling

Tarieven 2021:

Een fietstochtje met de hond duurt ongeveer 30 minuten.
Het tarief wat wij voor een fietstochtje rekenen is € 13,00.

Toeslagen in het weekend en op feestdagen:
Op zaterdag, zondag en feestdagen hanteren wij een toeslag bovenop de hierboven beschreven tarieven, namelijk:

€ 4,00 per fietstochtje op zaterdag tot 12:00 uur
€ 8,00 per fietstochtje op zaterdag na 12:00 uur
€ 14,50 per fietstochtje op zon- en feestdagen *

* De toeslag voor de feestdagen geldt alleen op Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, eens in de 5 jaar op Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Kerstavond vanaf 17:00 uur, 1e en 2e Kerstdag en Oudejaarsdag.

Let op: in het begin zal het fietsen rustig opgebouwd moeten worden. Dit geldt voor honden die het fietsen niet gewend zijn, maar ook voor honden die jong zijn of net hersteld zijn van een operatie of ziekte.
Kortere fietstijden worden niet verrekend. Het tarief is standaard € 13,00 exclusief eventuele toeslag.Voorwaarden omtrent de betaling:

– U dient het te betalen bedrag direct te betalen wanneer wij terugkomen met uw hond. De betaling kan alleen contant voldaan worden en bij voorkeur gepast.

– Indien u dit wenst, kunt u van ons een bewijs van betaling krijgen. Wij maken echter geen factuur.

– Afmeldingen moet u uiterlijk de dag ervoor, vóór 11:00 uur aan ons doorgeven. Voorbeeld: uw hond zou op dinsdag door ons worden uitgelaten, maar u wilt deze afspraak afzeggen, dan dient u dit op maandag vóór 11.00 uur te doen. Bent u te laat met afzeggen, dan brengen wij 50% van het tarief dat u had moeten betalen, in rekening bij de eerstvolgende betaling.

Bent u vergeten af te zeggen, en komen wij dus voor niks, dan brengen wij 100% van het totaalbedrag dat u had moeten betalen in rekening.

– Tariefverhogingen kondigen wij minimaal 2 maanden van te voren aan, middels onze nieuwsbrief.


Als u van onze diensten gebruik maakt, gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande voorwaarden.