Team

Team

Ik ben Mariska, 33 jaar oud en ik woon samen met mijn man William, ons zoontje Levi en onze viervoeters in Tiel-Passewaaij.

Ik ben een hondenuitlaatservice begonnen omdat ik een echte dierenvriendin ben en erg geniet van het werken met honden. Ik heb een tijdje met veel plezier als dierenartsassistente gewerkt en daarnaast ook als vrijwilligster in een dierenasiel voor honden en katten. Door deze werkervaringen heb ik kennis opgedaan over het gedrag en de gezondheid van honden.

Het werken met honden geeft mij rust en ik word er gelukkig van. Voor mij is het elke keer weer een feestje als er een kwispelende hond mij enthousiast begroet als ik hem kom halen voor een wandeling.

Ik vind honden geweldig! Geen ander dier is zo trouw als een hond, een prachtige eigenschap waar wij mensen nog veel van kunnen leren.

Ik ben Bandito, snuffel-stagiair van Hondenuitlaatservice Passewaaij.
Op 21 februari 2014 ben ik vanuit Mexico naar Nederland gekomen en sindsdien woon ik bij mijn vrouwtje Mariska en baasje William.

Een van mijn belangrijkste taken als snuffel-stagiair, is het navigeren. Ik begeleid iedereen over de mooiste routes met de heerlijkste geurtjes. Daarnaast zoek ik de beste speelveldjes uit. Elk veldje inspecteer ik grondig. Ik let hierbij vooral op veiligheid. Een veldje moet bijv. goed omheind zijn en mag geen diepe kuilen hebben. Als ik dingen tegenkom die niet aan mijn strenge eisen voldoen, dan meld ik dit bij de gemeente Tiel.

Verder keur ik nieuwe hondjes grondig met mijn neus. Een goede sfeer tijdens het wandelen vind ik heel belangrijk, dus het moet onderling wel klikken.

Mijn naam is William, 34 jaar oud en ik ben de man van Mariska.
Ook ik ben een grote dierenvriend. Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders waar wij niet alleen koeien , schapen, geiten en konijnen hadden, maar ook huishonden en katten.

Mij zult u weinig zien omdat ik fulltime werkzaam ben als loonwerker. Alleen in noodgevallen zal ik bijspringen, en in de avonden en weekenden vind ik het gezellig om mee te wandelen.