Werk en stage

Werk en stage

Betaald werk

Wij krijgen regelmatig de vraag of mensen bij ons kunnen komen werken. Uiteraard vinden wij het heel leuk als mensen geïnteresseerd en enthousiast zijn in en over onze hondenuitlaatservice. Maar helaas is onze onderneming te klein om mensen een betaalde baan aan te kunnen bieden.


Vrijwilligerswerk

Zou u graag vrijwilligerswerk bij ons willen komen doen, dan kunnen we wellicht wél iets voor u betekenen. Uiteraard hebben we wel bepaalde verwachtingen van onze vrijwilligers. Hij of zij moet niet alleen goed met honden overweg kunnen, maar ook betrouwbaar zijn. We moeten op onze vrijwilligers kunnen rekenen, zodat de samenwerking prettig verloopt.

Kort maar krachtig, een vrijwilliger van HUP is:

– Lief voor de honden
– Een beetje sportief (speelt graag met de honden)
– Dol op wandelen
– Niet te druk (qua gedrag)
– Betrouwbaar (komt afspraken na)
– Niet bang om vies te worden
– Redelijk flexibel
– En heeft bij voorkeur enige kennis over het gedrag van honden

Let op: Als vrijwilliger wordt u nooit alleen met de honden op pad gestuurd.
U loopt niet alleen met ons mee om hondenriemen vast te houden, maar ook om lekker met de honden te spelen en voor de gezelligheid.


(Maatschappelijke) Stage

Ben je op zoek naar een leuke stageplek tussen de honden, dan is Hondenuitlaatservice Passewaaij echt iets voor jou! Bij ons krijg je niet alleen de stomme klusjes. Sterker nog, behalve het opruimen van een hondendrol, zijn er niet eens stomme klusjes! Wij halen honden op, gaan met ze wandelen en spelen, en brengen ze weer thuis.

Dit verwachten wij van jou:

– Je bent lief voor de honden
– Je bent een beetje sportief (speelt graag met de honden)
– Je vindt het niet vervelend om veel te lopen
– Je bent niet te druk (qua gedrag)
– Je bent betrouwbaar (komt afspraken na)
– Je niet bang om vies te worden
– Je bent redelijk flexibel
– En je hebt bij voorkeur enige kennis over het gedrag van honden

Wat wel goed is om te weten, is dat wij geen erkend leerbedrijf zijn. Maar, Mariska is wél jarenlang stagebegeleidster geweest in andere vakgebieden, dus die ervaring heeft zij wel.

Waar je verder rekening mee moet houden, is dat wij tussen de 1,5 tot 3,5 uur per dag werken. Als je heel veel stage-uren moet maken, zijn wij misschien niet de meest geschikte stageplek voor jou.

En als laatste, maar niet geheel onbelangrijk, wij kunnen je helaas geen stagevergoeding en reiskostenvergoeding bieden.