Werkwijze

Werkwijze

Kennismaking:

Wij begrijpen als geen ander dat u als baasje wilt weten aan wie u uw geliefde viervoeter toevertrouwd. Andersom is het voor ons erg prettig om vooraf uw hond een beetje te leren kennen. Daarom komen wij eerst altijd kosteloos en vrijblijvend op kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u vragen stellen over o.a. het karakter en de gezondheid van uw hond.

Als het van beide kanten klikt, maken we afspraken omtrent het uitlaten van uw hond. U ontvangt kort daarna per mail een aantal formulieren die u vooraf moet invullen en ondertekenen.


De wandeling:

Wij lopen nooit met grote roedels. Dit is een bewuste keuze. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om overzicht te kunnen houden, zodat de wandeling veilig en prettig verloopt voor zowel uw hond als voor ons.
Indien wij daarvoor uw toestemming krijgen, zal er hooguit 1 andere hond gezellig met uw hond mee wandelen. Dit kan onze hond zijn, maar ook een leuke hond van een andere klant.
Samen spelen en wandelen is immers gezelliger dan alleen en het is goed voor de socialisatie.

Wij wandelen bij u in de buurt, omdat wij meestal op de fiets of de scooter komen.
Een wandeling duurt ongeveer 40 minuten. Dit hangt af van de gezondheid van uw hond, maar ook van het weer. Bij extreem warm of koud weer is het onverantwoord om lange wandelingen te gaan maken.

Tijdens de wandeling maken wij vaak foto’s en filmpjes. Het beeldmateriaal sturen wij u graag middels een app-je toe, zodat u kunt zien hoe uw hond de wandeling heeft beleefd.
Met uw toestemming plaatsen wij het beeldmateriaal tevens op onze website en socials.

Wat verder goed is om te weten, is dat er heel soms iemand met ons mee op pad gaat. Dit is meestal een vriendin of familielid van Mariska. Die persoon gaat niet mee omdat wij handen tekort komen, maar gewoon voor de gezelligheid.


Na de wandeling:

Indien u dit wenst, zullen wij uw hond na de wandeling zijn voer geven. U moet er echter wel zelf zorgen dat het voer klaar staat.
Het voeren is een stukje service en u hoeft hier niet extra voor te betalen.


Let op! Momenteel hebben wij alleen nog plek op de maandag. Indien u dit wenst, kunt u een plekje op de wachtlijst krijgen voor de dinsdag en donderdag.